Festivalmiddag

I år har vi gjort en litt annen vri på arrangementene rundt deltakermiddagene våre. Vi håper dette vil falle i smak, og at vi klarer å skape gode møteplasser for dere fotointeresserte. Deltakermiddagen er som vanlig en utmerket anledning til å knytte nye kontakter og møte gamle og nye venner. De fleste foredragsholderne vil også delta på middagen.

Menyer og priser

Fredag 16. mars, rett  etter siste forestilling i Rådhusteateret. Stående servering i lokalene til Rådhusteateret. 

Tapas fra lokal catering i Ski:

Hjemmelaget spekeskinke fra Idrettsveien 2, servert med trøffeleggerøre og honningkokt hvit asparges.
Klippfisk confit, servert med olivenkaramell, mandelpotetpure og semi-tørkede små tomater.
Syltet ferskvannsfisk, Kalix løyrom, eple-persillerot puré og rugkjeks.
Glaserte svinekjaker med sprøstekt lokal potet.
Små paier med hjemmelaget bacon og kraftkar.
Saltbakte små poteter.                                       
Hjemmebakt brød, rørt smør og ramsløk aioli.

Pris kr 380.- per person. Drikke kjøpes utenom av den enkelte. 

 

Lørdag 17.mars  kl 20.45 Festivalmiddag Thon Hotel

En deilig, hjemmelaget gryte, serveres på buffet sammen med salat og brød. Kaffe, og kake eller panna cotta til dessert. 

Pris kr 390.- per person, inkluderer en bong som kan brukes på mineralvann, øl eller vin i baren. 

Antrekk:

Fredag: fritid
Lørdag: pent fritid

Påmelding til deltakermiddag