Om festivalen

Sjuende utgave av Norsk Naturfotofestival arrangeres i Nordre Follo kommune i Viken, Norge, 6. til 8. mars 2020. Arrangementet foregår i Rådhusteatret i Ski som er nyoppusset fra topp til tå. Det nye Rådhusteateret har plass til 550 deltagere, som får være med på et arrangement som er helt unikt i Norge.

Arrangementet er midt i Ski sentrum med gangavstand til togstasjon, bussterminal og festivalhotell. Det er gode forbindelser til Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen. Hvis du kommer med tog fra Sverige er Ski stasjon som regel en stopp på veien til Oslo.

Festivalen eies av Norske Naturfotografer/NN og Biofoto og drives som et aksjeselskap. Vi er et styre på seks stykker som alle har dedikerte oppgaver å jobbe med gjennom året for å forberede festivalen. Vi har også en egen programkomite, samt en gjeng med flinke frivillige som hjelper oss i gjennomføringen av festivalen.

Festivalsjef: Magnus Reneflot
Styret, som ledes av Cathrine Stephansen, består av Stein Kristian Martinsen, Øyvind Antonsen, Leif Otto Listhaug, Per Flakstad, og Pål Hermansen (møtende varamedlem).

Web-redaktør og redaktør for festivalmagasinet: Per Flakstad

Leder i programkomiteen: Pål Hermansen

Vi samarbeider med Thon Hotel i Ski som gir oss hyggelige priser på overnatting. Her vil vi også ha festivalkontor og utstillinger og messe de tre dagene festivalen varer.

 

Festivalkontoret finner du i kartet nedenfor:

Det er blir sjuende gangen vi arrangerer Norsk Naturfotofestival i Ski. 2017-utgaven av festivalen kan du lese om her, og programmagasiner fra 2017 og 2016 finner du som pdf-filer her.