Utstillinger

I år som tidligere år kan festivalen by på flere spennende utstillinger og Norsk Naturfotofestival ønsker alle velkommen til gratis fotoutstillinger.

Utendørs Rådhusplassen i Ski Øvre torg

Cewe Japan Photo med «Årets festivalfotografer»:
Også i år vil vi sette preg på Ski med en utendørsutstilling der du kan se 30 utvalgte arbeider av årets festivalfotografer.

Våre små venner:
I tillegg viser festivalen enda en utendørsutstilling. Jannicke Wiik-Nielsen har unike bilder av insekter fotografert gjennom et elektronmikroskop. Gjennom hennes bilder kan du møte insektene ansikt til ansikt og bli bedre kjent med en verden som er ukjent for de aller fleste. Bildene hennes er internasjonalt prisbelønte og benyttes blant annet av National Geographic.

Jannicke Wiik-Nielsen kan du også møte på scenen i Rådhusteatret i et Powered by Pecha Kucha foredrag der hun presenterer 20 av bildene sine på 400 sekunder.

Kolbotn Fotoklubb med utstillingen «Vinter og vår i Nordre Follo»

Utstillinger i Follosalen 3. etasje på Thon Hotell i Ski

Østmarka nasjonalpark:
I år viser festivalen en temautstilling i Follosalen med bilder fra områder som mange ønsker å verne som nasjonalpark. Les mer her.

Follo­fotografer:
På stjernetorget i Ski Storsenter kan du allerede to uker før festivalstart se en utstilling med bilder av inviterte Follo-fotografer. Nytt av året er at fotografene ikke er bundet av å vise bilder fra Follo, men har plukket ut sine beste blinkskudd fra hele verden. Under festivalhelgen kan du nyte bildene i Follosalen på Thon Hotell.

Norske Naturfotofrafer/NN:
Dette er en utstilling som de profesjonelle naturfotografene i Norge står for. Tema for utstillingen denne gangen er «Myr».

BioFoto:
Biofoto er foreningen for både amatører og profesjonelle naturfotografer. Den har lokallag over hele Norge og i Sverige, og har til sammen over 1500 medlemmer. I fjor fylte foreningen 40 år, og i den forbindelse ble boken «Lys – fra fjell til strand» gitt ut som en jubileumsbok. I boken er alle landets lokallag representert med bilder fra sine distrikter, og det er et utvalg av disse bildene som blir presentert.

Norsk Selskap For Fotografi, NSFF:
Utstilling med bilder fra siste års årbok. Spennende, kreative og varierte bilder med ulike temaer premiert fra landskonkurransen til paraplyorganisasjonen for norske fotoklubber.