Velkommen til Norsk Naturfotofestival

Norsk Naturfotofestival er etablert som en toneangivende arena for et bredt spekter av fotografiske uttrykk skapt av, og i, naturen. I løpet av de første årene har flere internasjonale stjerner gjestet festivalen, og programmet for 2020 er nøye satt sammen for å tilfredsstille ønsket om bredde i fotografiske uttrykk, og geografisk tilhørighet. Vi er trygge på at våre foredragsholdere vil inspirere og bevege våre besøkende. Programmet holder høyt internasjonalt nivå. Festivalen arrangeres i begynnelsen/midten av mars og omfatter forelesninger, film- og bildevisninger, og utstillinger.  Alle presentasjoner skjer fra scenen i Rådhusteatret i Ski, hvor det er plass til 520 personer i salen. Her er det også mulighet for å kjøpe seg enkel mat og drikke

I tillegg til bildevisninger og foredrag kan du besøke mange spennende utstillinger inne og utendørs på utvalgte steder i nær tilknytning til Rådhusteateret og på Thon Hotels.

Fotomesse: I 2020 var fotomessen å finne i foajeen på Rådhusteatret i Ski. På messen kan du få demonstrert det nyeste og beste kamerautstyret fra alle de ledende kameraprodusentene. Her finner du også stander fra reiseoperatører, skoler, tidsskrifter, fotoinstitusjoner og andre relevante utstillere.

Overnatting under festivalen 

Hos vår samarbeidspartner Thon Hotels Ski kan du bestille overnatting. Bestillingslenke vil bli lagt ut i god tid før festivalen.

Lenke til billettbestilling vil bli lagt ut i god tid før festivalen.

Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter i døra.

Besøk oss gjerne på Facebook

NNFFs Facebook-side