logo

Norsk Naturfotofestival 2021 — gratis digitalarrangement lørdag 13. mars

På grunn av situasjonen rundt covid 19-smitte har styret i Norsk Naturfotofestival besluttet at vi ikke arrangerer noen fysisk festival i Ski i 2021. I stedet jobbes det med et kortere digitalt arrangement, lørdag 13. mars. Bildevisninger og foredrag fra arrangementet vil bli gjort tilgjengelig i etterkant slik at de som ønsker kan se dem når de selv ønsker. Den planlagte utendørsutstillingen «Med kamera som våpen» ved Rådhusteatret i Ski vil bli satt opp som planlagt, i samarbeid med vår hovedsponsor CEWE Japan Photo.

Alt dette vil være gratis.

Vi håper det kan være et plaster på såret for alle som – i likhet med oss — gledet seg til en festival i Ski.

Dette har vært en vond og vanskelig beslutning å ta, men slik smittesituasjonen er nå og ser ut til å bli en god stund framover, er det ikke forsvarlig med et arrangement der mange mennesker både skal sitte sammen og i tillegg gå inn og ut av salen mellom bildevisningene/foredragene. Styret mener det er riktig overfor publikum, inviterte fotografer og sponsorer å avklare dette allerede nå for å unngå usikkerhet rundt festivalen.

Og så planlegger vi videre mot en fantastisk festival med god stemning og spennende fotografer i 2022, og håper vi ser dere alle i Ski da.

Lost Password