Også i år blir det bildevurdering på direkten.

Totalt vil vurderingen omfatte mellom 20 og 30 bilder, og her er det mye å lære for naturfotografer som er oppatt av kvaliteten på naturbildene sine. De tre som vurderer bildene vil reflektere over innhold og teknikk, naturfotografiets ulike sjangere, og beskrive hvordan de opplever bildet og bildets kvaliteter i forhold til det fotografen ønsker å formidle.

I år blir det Pål Hermansen, Anne Lise Flavik og Anne Biringvad som skal vurdere bildene:

Pål Hermansen er godt kjent for de fleste. Han er programansvarlig for Norsk Naturfotofestival og en av Norges mest prtemierte naturfotografer. Han tilhører verdens ypperste utøvere i denne fotografiske sjangeren.

Anne Lise Flavik er kreativ leder for Blueberry Photography i Oslo. Hun har lang erfaring som frittstående fotograf, og har i tillegg samarbeidet i mange år med Morten Krogvold og Alex og Rebekka Norris Webb om å arrangere ulike workshops og kurs utenfor Norge. Hun har også vært daglig leder for en av Norges mest kjente festivalen, Nordic Light, i ti år.

Anne Biringvad har arbeidet som billedkunstner siden hovedfag i maleri ved SHKS i 1992. Hun har også utdanning i pedagogikk fra HIO og har arbeidet med K &H undervisning, kunstformidling og billedveiledning i offentlig og privat regi siden 2003.

Både Flavik og Biringvad vurderte bilder på festivalen i 2020.

Bildevurderingen ser du på scenen i Rådhusteatret i Ski søndag 13. mars kl. 10.35