Utstillinger

Norsk NaturfotoFestival ønsker alle velkommen til gratis fotoutstillinger.

Norsk Naturfotofestival ønsker alle velkommen til gratis fotoutstillinger. Alle som ønsker det skal kunne ta del i flotte opplev- elser fra naturen. I likhet med festivalprogrammet ellers byr vi på stor bredde i uttrykkene, noe for enhver smak, med høy kvalitet som fellesnevner.

I år blir det utendørsutstillinger både foran Rådhusteatret i Ski og Kolben Kulturhus. Begge steder kan du se bildene til årets festivalfotografer i stort format.

På stjernetorget i Ski Storsenter kan du se utstillingen «Naturfotokommunen Nordre Follo» med bilder fra Ski og Oppegård som blir slått sammen til en kommune fra 2020. Utstillingen blir satt opp en uke før festivalen starter og flyttes til Kirkeveien 3 i festivalhelgen. Den vil også bli vist i Kolben Kulturhus i Oppegård.

I Audunsalen i tilknytning til Rådhusteatret vil Norsk Selskap for Fotografi ha sin utstilling. I Rådhusteatret vil du også finne bildene til Norske Naturfotografer/NN som i år har valgt «Nasjonalromantikk» som tema for sin utstilling.

Kirkeveien 3, som ligger ved siden av Rådhusteatret, blir i år stedet der du kan oppleve flest utstillinger. Her vil du finne den viktige utstillingen til PHOTOGRAPHERS AGAINST WILDLIFE CRIME™

Årets BioFoto-utstilling finner du også her. I år presenterer foreningen en temautstilling, som er kalt «Bare søppel», der foreningens medlemmer over hele landet dokumenterer resultater av menneskenes forsøpling av naturen.

Tidsskriftet Villmarksliv viser 30 premierte bilder fra NM i Naturfoto for 2018.

Norsk Naturfotofestival har også innledet et samarbeid med Bilder Nordic, og som et ledd i dette presenterer en av skolens elever, Christian Rølla, sine naturarbeider på festivalen. Utstillingen finner du ved inngangen til Follosalen på Thon Hotell.